logo gyujtemeny

plg_search_sigplus
Keresés - Kategóriák
Keresés - Tartalom
Keresés - Címkék
nagykanizsa
Nagykanizsa 1970 - A Húsüzem sonkázó helyisége
A sonkázó helyiségben a sonkagépbe berakják a gépsonka anyagát, utána ugyanitt kifőzik 76 °C-os vízben , 3 órán keresztül.

INFORMÁCIÓK
helyszín:
Nagykanizsa
dátum: 1970
készítő/kiadó: Kocsis Tibor
tárgyszó: Húsüzem
méret: negatív: 2.4 x 3.6 cm, nagyítás: 8 x 8 cm
megjegyzés: -

JOGI INFORMÁCIÓK

jogtulajdonos: Thúry György Múzeum
hozzáférési jogok: Kutatási engedéllyel hozzáférhető

FORRÁS, AZONOSÍTÓK

forrás: Thúry György Múzeum - Helytörténeti Adattári Fotótár
leltári szám/regisztrációs szám: TGYM.adfh/6894